"Ikke vær flau over den personen du føler at du er" - Selvskrevent innlegg ifra meg Karoline på 22 år.

Heei.

Jeg tenkte jeg bare skulle skrive ett lite innlegg om noe som folk ofte spør meg om....Nemlig: ?Er ikke du ganske flau over den du er Karoline??.....Her er 3 gode grunner til hvorfor jeg ikke føler at jeg er flau over å være meg selv:
For det første.....nei...:) Jeg er faktisk ikke flau over å være den personen jeg er. For det første er jeg oppriktig STOLT, og glad i at jeg faktisk er den jeg er. Mange syns nemlig det er vanskelig å være den de er, siden de ofte spør meg om det ikke må være flaut for meg å være den jeg er.
For det andre....Jeg får mye hjelp ifra familie, og venner til å ha det så bra som jeg kan ha det. Og dette er en ganske viktig ting, når man spesielt har funnet ut at man er Født i Feil Kropp slik som det jeg har funnet ut at jeg er. Man kjenner inni seg, på at man er litt annerledes enn andre folk rundt seg, og for verden. Jeg går mye til psykologen jeg har også i tillegg...Men det er utrolig viktig at man får litt hjelp ifra venner, og familie også.
Jeg gjør faktisk ting som interesserer meg nesten stort hele tiden, også driter jeg rett og slett i alle andre mennesker rundt meg....Jeg gjør det jeg vil, for at jeg selv skal føle inni meg på at jeg har det så bra som jeg ønsker å ha det. Selvfølgelig bryr jeg meg om folks meninger, og jeg bryr meg om at andre syns det er rart å se meg, snakke med meg, eller å kjenne meg slik som personen kjenner meg....Men unntatt det....så gjør jeg ting som gjør meg glad nesten hele tiden. For eksempel, så trener jeg mye, spiller spill utrolig mye, og jeg reiser mye. Jeg hører på musikk veldig mye, og jeg synger veldig mye. Jeg danser litt fremdeles, men på grunn av at jeg har så utrolig mye sår på beina mine, ønsker jeg ikke helt å ødelegge de helt ved å danse så mye. Før danset jeg UTROLIG mye....Tror jeg gjorde det nesten så å si 98% av fritiden min til å gjøre det...Nå tror jeg det har gått ned til å bli ca 40% av fritiden min til å gjøre det. :)
Og selvfølgelig for det tredje......Man er bare den personen man er. Ingen mennesker kan komme bort til deg, å si at du ikke er den personen du føler at du er inni deg. INGEN HAR RETT TIL Å GJØRE DETTE mot en som spesielt føler at han/hun er Født i Feil Kropp. Hvis man opplever dette, har man rett til å gjøre ganske mye tilbake mot vedkomne. Nå skal jeg ikke overdrive helt fullstendig, men man har faktisk rett til å vise fuck-you fingeren til vedkomne, hvis vedkomne ikke ser at du gjør det, du har rett på å si ifra til vedkomne på at det ikke er noe pent å gjøre, og du har rett på å snakke alvorlig med vedkomne om at vedkomne ikke får lov til å gi en slik behandling mot deg. ANDRE MENNESKER RUNDT DEG SKAL GODTA DEG FOR DEN PERSONEN DU FØLER AT DU ER INNI DEG?.....Og dette gjelder UANSETT om folk kjenner deg, eller ikke kjenner deg :). Yes Yes.
Når det gjelder meg selv, aner jeg ikke på hvor mye jeg har kranglet, og vært sint på andre mennesker rundt meg, vært lei meg, og rett og slett har følt meg helt knust inni meg fordi jeg føler at jeg er Født i Feil Kropp, og lesbisk.....Tror det faktisk må være over 1000 ganger i løpet av disse årene som har vært, siden jeg gikk frem for å være det når jeg tenker meg skikkelig godt om. :)
Men det aller viktigste av ALT....UANSETT......DU MÅ VÆRE DEG SELV, HA TROEN PÅ DEG SELV, FØLGE HJERTET DITT, OG IKKE BRY DEG OM ANDRES MENINGER!? :) ♡♡♡♡
Ikke vær flau over deg selv, for den personen du er enten om du er lesbisk/homofil, bifil, Født i Feil Kropp osv..... og ikke tenk og føl at du er helt alene i verden, dersom du lever ett liv med disse tingene. ANDRE MENNESKER bryr seg om deg, for den personen du er. Selv om du kanskje ikke føler, og tenker at de er det....Så vil de alltid være det. Helt ærlig, tok det en lang tid for meg å skjønne at folk faktisk stod rundt meg og virkelig mente det de sa, når de sa at de vil være her for meg...Selvfølgelig tenker jeg veldig mye oppover, og nedover på den biten, men jeg har som smått begynt å skjønne at folk faktisk bryr seg om meg. :) Ikke alle som jeg kjenner i familien min, men vennene mine som jeg har.
Jeg føler fremdeles ihvertfall at jeg er en jente inni meg, og at jeg ønsker å fullføre absolutt ALT jeg er igjennom nå for tiden....Også selvfølgelig å gjennomføre kjønns- skiftings operasjonen som jeg ønsker å gjennomføre, dersom jeg får den etter hormon behandlingen som jeg må igjennom først for å komme meg videre i det systemet.
Klem, kos, og masse masse hilsener ifra meg Karoline Aaseth, 22 år som er Født i Feil Kropp (Transseksuell), Lesbisk/Skeiv, og som har Asperger Syndrom Diagnose (ASD) Tilstand.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Aaseth

Karoline Aaseth

22, Røyken

Hei! Du har nå kommet til Karoline Aaseth's blogg side. Jeg blogger om mine sykdommer Asperger Syndrom, og Epidermolysis Bullosa, at jeg er transseksuell, klær, og andre ting som faller meg inn. Eventuelle spørsmål, kan rettes til karolineaaseth@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits