Kjære Ulrikke, Mariel, Ninni, Emilie, Anniken, Tanja, og til alle dere fantastiske venner, og venninner jeg har:

Kjære Ulrikke, Mariel, Ninni, Emilie Emil, Anniken, Tanja, og til alle dere andre fantastiske venninner, og venner jeg har:

Uten dere hadde jeg ikke klart det like bra. Dere har vært den største støtten gjennom alt, både dag og natt. Mamma fortalte meg alltid at jeg må være ærlig mot dere. Fortelle dere hvor jeg er, hva jeg gjør og når jeg har det bra. Det var ikke alltid jeg gjorde det, og det vet dere, for sannheten kom som regel alltid frem. Men den dag i dag, forteller jeg dere alt. Jeg skjuler ingenting, og jeg er helt trygg på dere. Uansett hvor vanskelige situasjoner jeg roter meg bort i, vet jeg at jeg alltid kan komme til dere. Vi har fått et utrolig godt forhold, og vist helt nye sider av oss selv. Jeg er så trygg på dere, og det takket være ikke bare meg selv men også ikke minst ifra dere. Dere fortalte meg alltid at jeg ikke må juge til noen, å holde ting for meg selv istedenfor å fortelle alt hele tiden hvis jeg ikke ville det. Dere er grunnen til hvorfor jeg også har kommet meg så langt som jeg har kommet med å bare være meg selv, slik jeg er. Jeg er glad for at jeg har funnet dere jeg er venn med, for ingen kan sammenligne vårt vennskap med noe annet. Jeg er stolt over dere, og dere vil alltid være i hjertet mitt. Jeg tenker stadig vekk, på at jeg er ferd med å miste dere, og det hender vi faktisk er i så tynn tråd med hverandre, sånn at det ender med ett skikkelig smell. Vi tror ikke på hverandre, vi blir sinte, og sure på hverandre, og vi klarer ikke å bevise at vi klarer å være venner med hverandre. Men jeg skal bevise det. For dere er ikke bare vennene mine, men også bestevennene mine, og jeg syns vi burde henge mer sammen med hverandre enn slik vi pleier. Dere har fortjent å være i mitt hjerte, for dere er virkelig gode venner å ha og ikke minst ta vare på. Og jeg er livredd for å miste dere, men det gjør jeg ikke. Jeg kommer alltid til å ha dere, uansett hva. Kjære venner, jeg vil dere skal vite hvor mye det betyr for meg at dere er den dere er. Så utrolig god og snill, og lar meg aldri falle ned. Dere bygger det heller opp, og gjør ting bedre. Jeg er så glad for at dere er vennene mine. Og jeg er stolt over å være venninne/venn med dere. Jeg elsker dere, for alltid. Bestevennene mine. 


Og til slutt kjære Ulrikke, Mariel, Ninni, Emilie, Emil, Anniken, Tanja, og til dere andre kjære gode venner, og venninner jeg har i hjertet:
Ta godt vare på dere selv. Jeg har bare noen venner, og noen jeg nesten aldri snakker med eller omgås med. Men jeg er som sagt utrolig glad for at jeg har de jeg har. Og dere som har sjansen, vær stolt over vennene deres uansett hvor drittsekk dem kan virke til tider. Husk at dem innerst inne bare vil deres beste, og kunne ikke byttet dere ut mot mot å være venn med dere mot noe annet i hele verden. Jeg er også glad for at jeg har mamma, og pappa til å ha i hjertet mitt <3 Uten de, hadde jeg heller ikke kommet så langt som jeg har kommet nå, med å være virkelig den jeg er. Det er så utrolig godt å vite at man har så mange, som vil meg vel føler jeg. Tusen, tusen, tusen hjertlig takk for all støtten jeg får ifra alle, som gir meg ordentlig støtte. Og jeg ønsker til alle mine besteforeldre også: Tusen hjertlig takk for all støtten jeg får ifra dere også! Dere er grunnen til hvorfor jeg skriver dette innlegget også, om hvordan det er for meg å ha virkelige gode venner, fordi det er dere virkelig må jeg si! Dere gir meg like mye respekt, slik som mine trofaste venner på sosiale medier gjør, så maks respekt til dere! Virkelig! Og selvfølgelig maks respekt til alle gode støtte kandidater som støtter meg fullt ut for den jeg er! Ingen ord, kan sammenlignes med støtten jeg får ifra dere, og tusen, tusen, tusen takk til alle som ønsker å være venn/venninne med meg her på bloggen min, og inne på facebook, twitter, snapchat, og instagram! <3 Å herreguuud, som jeg er så glad for å ha noen ordentlige bestevenner, istedenfor å være en enslig person hele tiden! <3

Og en spesiell hilsen til deg Ninni Bakke Kristiansen, Ulrikke Bjørnsjø, Mariel Stræte, Emilie Rugland Wilhelmsen, Emil Konkoreva, Anniken Englund Jørgensen, og Tanja Høglund Pettersen for deres fantastiske støtte med å gi meg så mye støtte (nå som jeg er ett mobbeoffer) som jeg får ifra dere både her på bloggen min, og på sosiale medier! Det er virkelig en fryd for meg å være bestevenninne med slike fantastiske, gode, og søte jenter som dere! Dere er for alltid mine ordentlige, trofaste, gode, og fantastiske bestevenninner å støtte seg til! Alltid! 

Jeg håper vi fortsetter med å holde den fantastiske, gode, og strålende kontakten inne på sosiale medier, og andre steder! 


Som sakt bare helt til slutt vil jeg si:

Kjære Ulrikke, Mariel, Nini, Emilie, Emil, Anniken, Tanja, og til alle dere andre mine fantastiske venner, og venninner:

DERE VIL ALDRI GÅ IFRA MEG, OG DERE VIL ALDRI FORLATE HJERTET MITT SÅ LENGE JEG LEVER! ALDRI! <3


Klem, hilsener, og masse kos til deg kjære Ulrikke bestisen, og puusen min, til deg fantastiske og beste vennen min Mariel, til deg min yndling og bestingen Nini, til deg søteste og hyggeligste Emilie, til deg mest støttende Emil vennen min, Anniken bestisen, og babien min, til deg kjære Tanja bestisen og god vennen, og til alle dere andre fantastiske, herlige, spektaktulære, og gode støtte kandidatende venner og venninner fra meg Karoline!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Aaseth

Karoline Aaseth

21, Røyken

Hei! Du har nå kommet til Karoline Aaseth's blogg side. Jeg blogger om mine sykdommer Asperger Syndrom, og Epidermolysis Bullosa, at jeg er transseksuell, klær, og andre ting som faller meg inn. Eventuelle spørsmål, kan rettes til karolineaaseth@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits