Om hvordan det er for meg å være Transseksuell

 

Om hvordan det er for meg å leve med å være en Transseksuell person:

Det at jeg er en transseksuell person, er en veldig veldig god, positiv, fin, men er også veldig veldig utfordrende å være. Det er ikke alltid sånn at en som er transseksuell, har det bra hele tiden. Noen ganger vil man bli satt ekstra ned på, mobbet ekstra mye på, eller ertet mye på, av andre normale normale mennesker som ikke er sånn. Ofte kan det hende at jeg sier til folk jeg ikke kjenner, eller folk jeg kjenner på at jeg er det men så er det ikke alltid de tror på det når jeg sier det til dem, om at jeg er det osv.

Selvfølgelig forlanger jeg ingenting fra andre folk rundt meg på at de skal tro på det, om de ikke vil tro på det. Jeg vet hvem jeg er, og så lenge jeg vet det er det viktigste for akkurat meg! 

På skolen faktisk, når jeg forteller til andre om at jeg er det tar de fleste om den tingen på at jeg er det, helt fint om den saken å sier ofte "Ja vel, spiller ingen rolle, du er den du føler for å være", eller "Vet du hva?, det blåser jeg langt i fordi du er den du er"... Så på skolen går det greit om det. Til familie går det også greit om det, og til mine nærmeste venner går det også helt ok for noen, og for noen andre...kjempefint, eller strålende, hvis jeg skal være helt helt ærlig med å innrømme det til dere. Og for meg selv, som jeg føler det så går det også helt strålende med at jeg er det. Selvfølgelig noen ganger, oppstår det konflikter med andre i familien om det med at jeg er det, og at det er en del visse ting jeg må være klar over..men utenom det, så er det helt strålende! Jeg er så glad for at jeg har funnet den virkelige meg, og at jeg kan være den jeg virkelig er...Nemlig den virkelige meg! 

Klær, hårstil, makeup, undertøy osv, har jeg ikke noe problemer med å gå med til hverdagen. Selv om akkurat det kanskje kan være flaut litt innimellom, går frykten fort bort for meg hvis jeg skal være helt ærlig. Det er faktisk verre syns jeg å innrømme for folk med at jeg er en transseksuell person, enn det med at jeg går med makeup, undertøy, jenteklær, og har det lange håret jeg har fått liggende på venstre siden av nakken min.

Selvfølgelig får jeg også litt tilbakefall, fordi det hender at jeg får en del negative slengkommentarer på at jeg er det, og da blir jeg veldig nedfor, og av det blir jeg veldig lei meg, og skuffet over at jeg fortalte akkurat det, til den vedkomne på at jeg er det osv. Derfor tenker jeg ofte på at jeg bare skal si det, hvis det er nødvendig at jeg må si det. For eksempel hvis en lærer på skolen glemmer seg, nevner jeg til læreren om at jeg er det så hun/han husker på at jeg er det. Så det er ikke så veldig slitsomt syns jeg, å det er jo en fin ting da.

Ofte er det også vanskelig å forklare til mennesker, hvis vi står i en ring eller er en stor gruppe på at jeg er en transseksuell person. Jeg tenker ofte inni meg på at de kanskje vil le, se ned på meg, bli skuffet, bli lei seg, eller bli deprimert av det, fordi jeg fortalte det til dem. Dette tenker jeg også på hvis jeg for eksempel er med fettere, kusiner, onkler, tanter, eller bestemødrene mine. Derfor er det veldig vanskelig syns jeg å forklare det til dem, om at jeg er det selv om at det kanskje ikke er et problem tenker mange, men jeg føler at det blir et problem hvis jeg forteller det er jeg redd for. Selv om de er av mine nærmeste, så vet jeg at jeg kanskje bør gi beskjed om det til de, om at jeg er det.

Folk er forskjellige, og jeg syns at folk må få lov til å være den de vil være. 

Med Vennlig Hilsen

Karoline Aaseth, 21 år som er Transseksuell, og har Asperger Syndrom Diagnose (ASD).

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Aaseth

Karoline Aaseth

21, Røyken

Hei! Du har nå kommet til Karoline Aaseth's blogg side. Jeg blogger om mine sykdommer Asperger Syndrom, og Epidermolysis Bullosa, at jeg er transseksuell, klær, og andre ting som faller meg inn. Eventuelle spørsmål, kan rettes til karolineaaseth@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits