Transe - blogginnlegg fra meg Samuel/Karoline.

Om hvordan det er å være en transe, for akkurat meg:

Livet som det å finne ut ved at man er en transe, var en kjempestor, overraskende, litt utfordrende faktisk også for meg i begynnelsen. Da min spesialist på LHBT (Lesbisk, Homofil, Bifil, og Transseksuell) senteret på Grünerløkka i Oslo, sa det til meg for første gang hoppet jeg faktisk litt i været. Det var en stor nyhet, for en person som meg, og jeg var faktisk helt ærlig, litt nervøs for hva jeg skulle forberede meg til å si til mine nærmeste venner, familie, og ikke minst andre mennesker rundt meg. Selve følelsen var også stor, og overraskende for meg, fordi alt skjedde så fort. Selve hele prosessen, med det å gjøre massevis av undersøkelser, og tester til det å vente på svar, inkl. som det å plutselig få vite det?.Det gikk faktisk så fort, at jeg ikke klarte å tenke på at det gikk så fort. Spesialisten min Ingun, spurte meg ofte etter de 2 første gangene på hva jeg tenker, og tenkte om det med at jeg er en transseksuell person, inkl. som det med å være bifil er å være for meg. Helt ærlig, så sa jeg faktisk til henne at «Vet du hva, kjære deg?, Hvis ikke jeg hadde kommet hit hos deg å funnet ut at jeg var disse tingene, så hadde jeg aldri fått vite noe om at jeg kanskje var det, ikke er det, eller er det, helt 100%»!

I de to siste månedene som har vært nå, har jeg også villet foreta en kjønnsoperasjon, på Rikshospitalet/Oslo Universitetssykehus. Fordi hvis man er en transe, og hihi er en person som har en jente inni seg, så er det ganske viktig at man får den virkelige personen ut til verden. Jeg vet at noen transer, ikke vil gjøre det fordi de føler seg best komfortabelt med å bare fortsette med å leve det gode livet de har, mens andre foretrekker å prøve å få til en kjønnsoperasjon slik at de kan få den virkelige personen, på dem de er ut til verden.

Jeg har på en måte «Kommet ut av skapet/Funnet den virkelige meg», ved å ta de undersøkelsene, for så få en forklaring fra en spesialist på at jeg er slik, så å så.

Ved begynnelsen av hele jobbingen, for å prøve å få tatt en kjønnsoperasjon gikk ikke helt på skinner. Jeg måtte først ha flere timer hos LHBT-Senteret, inkl. frem til nå, ha besøkt fastlegen for å diskutere om videre henvendelse til DPS-systemet, for så videre til å få godkjenning til å få tatt en kjønnsoperasjon.

Jeg hadde ett ganske viktig førstegangs møte med Esben Esther Pirelli Benestad. Han er transe, og jeg må si at det med å se en person for første gang, i full damekropp, inkl. klær osv, som han var ganske kult hihi, bra, spennende, lærerikt, og fantastisk inspirerende møte!.

Alle mennesker er slik dem er hihi, og alle mennesker må få lov til å gjøre det dem vil selv, med kroppen sin.

 

Jeg er stolt, glad, utrolig takknemlig, og fantastisk glad for, at jeg har klart å finne mitt virkelig meg, og jeg er også glad for at jeg får helt 500% støtte fra min kjære familie, alle på Drammen videregående skole, og andre mennesker jeg blir kjent med,  ja absolutt alle jeg kommer bort i! Det er så hyggelig, koselig, fantastisk, spennende, utrolig, og snillt gjort av folk syns jeg!

<3

Hihihi.

Så dette er mitt første transe - blogginnlegg, så jeg håper at jeg vil få mange kommentarer på hva slags tanker dere får fra dette innlegget.

 

Ha en riktig så fantastisk, kul, bra og spennende helg.

 

Masse nuss, og klemmer fra Samuel/Karoline.

 

Transseksuell student fra Drammen Videregående Skole.


<3


l5LgTgkmG_

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Karoline Aaseth

Karoline Aaseth

21, Røyken

Hei! Du har nå kommet til Karoline Aaseth's blogg side. Jeg blogger om mine sykdommer Asperger Syndrom, og Epidermolysis Bullosa, at jeg er transseksuell, klær, og andre ting som faller meg inn. Eventuelle spørsmål, kan rettes til karolineaaseth@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits